Dél-Amerika 2013

65. nap Búcsú Dél Amerikától 04. 01.

 A szállodai távozás, már napok óta tudtuk, nem lesz piskóta. Reggel csak 2 szintet kellett a csomagokkal teljesíteni, a többi délutánra maradt. Ez legalább közben egy kis pihenést jelentett, de ettől jó nem lett. Ezt a típusú szállodát megjegyeztem, ilyet soha többet.

Délelőtt szétváltak útjaink. Mi visszamentünk San Telmo központjába, Pókék elmentek egy másik városrészbe egy hírhedt épületet megnézni.

Mi elüldögéltünk egy kávézóba. Már több napja csak sört ittunk, mindketten reggel azzal ébredtünk, ma valami rendes ital iszunk a hosszú repülőút előtt. Természetesen a vodka mellett döntöttünk. Ismét bámultuk a városi életet, ez nem változott húsvét hétfő is nyüzsis volt.

5 órára beszéltük meg a taxit. Háromnegyed ötkor a fiúk megbirkóztak az 5 bőrönd leszállításával, az örömük most sem volt határtalan, esett az eső ráadásul és iszonyú magas volt a páratartalom. Jó volt a légkondicionált taxi. A KLM végre tudomásul vette, hogy AIR FRANCE partner, gond nélkül, sőt soron kívül beszálltunk a gépbe Zita segítségével, aki családként kezelt minket, nevére vett.

 

66. nap HAZAÉRKEZÉS!!!!!!!! 04.02

 

Mindig szerettem hazajönni, de ez most egy nagy örömmé vált. Hosszú volt az utazás és nagyon hosszú a repülőút.

Volt nagy meglepetés. Ferihegyen Zsuzsa és Szilárd várt Minket. Odagurultak és nyílt az ajtó jobb oldalon. Zsuzsa ölében egy kiskosár, rajta egy tálca két pálinkás pohárral és egy üveg igazi házi pálinka. Hazáig a kocsiba meg is ittuk. A kiskosár sok-sok rántott húst rejtett, ezt már otthon az érkező csapat falta fel. Évek óta kalandozunk, Zsuzsi, mindig valami meglepetést csempészet a konyhánkba érkezéskor, de ez a fogadtatást mindent felülmúlt. Köszönjük.

Honlapunk: www.gaop.hu
 
 

DUBAI - 2011

Izrael 2006 június