Marokkó 2009 : 15. nap

2009.07.25. szombat

Azért a szünnapról is egy kis emlékeztető.
A környezet gyönyörű volt. Délelött egy kis napozás úszás volt a program. Dél körül ismét feltámadt a szél, vitte a homokot, természetesen mindenhova, a medencébe is. Bevonultunk kis kastélyunkba és szorgos hangyaként elkezdtünk dolgozni. Még is csak megigértük a bocsoknak, hogy tájékoztatást adunk magunkról rendszeresen.
Elkészültünk a nagyon emlékezetes sivatagi kirándulás beszámolójával és irány az a helyiség, ahol lehetett a világgal kapcsolatot találni. Mire elküldtük a zseniális szerkesztőnknek az anyagot (ma megnéztük, az igazság nagyon jó a honlapgazda, szerkesztő Bélánk, ma már egész csordányi tevét fogunk küldeni) betemetett a homok.
Délután az alvás után nagy rámolás következett, újra töltöttük a hátizsákokat tiszta ruhával, Apa a technikát készített fel másnapra.
Este a korábban megrendelt pastillat kapuk vacsorára. Ez mindkettőnk kedvence. Sajnos nagyon tradicionálisak voltak, mert előételként kaptuk, az adag is ennek megfelelően igen picire sikerült.
A vacsora előtt házigazdánkat meghívtuk egy kis magyar szilva pálinkára. Igen ízlett az Úrnak és rögön kiderült előző életében pálinkát főzött. A mi figyelmességünkre válaszul meghívott egy  marokkói füge pálinkára. E sem volt rossz, de igen csak gyengus.


.

Jó hangulatban, a másnapi utat megbeszélve tettük el magunkat másnapra.

Előző oldal VISSZA Következő oldal
Sándor 2009.07.25 - 22:44
Minden eddigi beszámolót elolvastam. Főleg az utóbbi 2 napét. A véleményem mit sem változott. Nem vagytok épelméjűek. De tán ezért (is) szeretünk tikteket. Mi el akartunk menni 5 napra a Comoi tóhoz, ehelyett 5 nap ischias-koktél a Királyhágó utcában. Sebaj, az is szép hely.

Ildi+Szabóék 2009.07.25 - 22:07
Sziasztok! Fantasztikusak vagytok! Nagyon jó olvasni a beszámolókat, de azért csak okosan, mert frászt kapok! Puszi Ildi.

erdosb 2009.07.25 - 20:21
Pihenjetek, de remélem az sem lesz minden izgalom nélkül, s kapjuk róla a beszámolót.
Az időmérő már érdekes volt de negatív értelemben. A mi Massánk (nem a marokkói) kórházban van súlyos fejsérüléssel. Egy tök egyenes szakaszon a semmiből egy öklömnyi, azonosítatlan rugódarab került elő (szerintem egy UFO-alkatrész!), És pont fejen találta. 300-as tempónál. ment még egyenes pár száz métert, aztán frontálisan a gumifal... Meg a mentőhelikopter.
A rajtsorrend sem kevésbé érdekes: Alonso(!), Vettel, Webber.
Jó pihenést!

GaOp 2009.07.25 - 19:51
Kedves Mindeni!
A GaOp jelenti a 15. nap SZÜNNAP. Pihentünk.
Tisztelt Sörkör! Szabotálás alatt vagyunk? Nincs semmilyn roszmájú megjegyzés.

GaOp 2009.07.25 - 19:34
Béla, olyan rendes vagy, hogy a küldött tevék száma a köszönethez kevés, pedig minden nap igyekszünk egyet küldeni. Itt délen lehet, hogy mivel satellites kapcsolat van és nagyon kicsi a sáv szélesség. Amikor megnyitjuk a fő lapon csak 4 nap induló felíratai jelennek meg Most volt annyi ideig kapcsolat, hogy a mindennap végén a következő napra rámentünk és láttuk, hogy Te változatlanul egy dolgos tündér vagy. Így minden megkésett beszámoló olvasható.
Bocsi az idönként értelmetlen üzenetekért, de Mindenkinek igyekszünk egy üzenetben jelenteni. Most is Dropboxozunk.
Egy kérésem van, légyszíves küld el holnap a verseny eredményét.
Most tényleg itt vagyunk a net végén talpig homokviharban még egy félórát

erdosb 2009.07.25 - 13:40
Sziasztok!
Ti csak menjetek előre, én mindig kirakom a küldött anyagot, amint megjön szinte azonnal. (Ma éjfélkor már nem voltam a gépnél, de reggel pótoltam a lustaságból elkövetett késedelmet :-(((
Ezt nem értem, hogy csak a 4. napig látjátok. Ha addig igen, akkor onnantól mi lenne más? Mi jelenség? Ha van időd egy mondatban leírhatnád...
Kicsit megijedtem, hogy ki az Tesó Anyu, akit tájékoztatnom kellene, de aztán megértettem a mondatot.

GaOp 2009.07.25 - 10:37
a mai napon a hálozat bizonytalanságait leszámitva gyakran itt leszünk, ma pihenünk.
Lángok, küldtünk emailt, lessük a választ. Zitus Kristof, megkaptuk a turaya sms-t de 2 nap múlva olvastuk, mert Allah megsegített és nem volt rá szükségünk.
Mindjárt küldjük a 14 nap nagy sívatagi élményét is. Béla itt a távolban nem látjuk a 4. naptól a beszámolókat, de az otthoniak látják, úgye? Teso Anyút idönként tájékoztatod úgye, hogy még megvagyunk?
Csók a család

Döme 2009.07.25 - 07:59
Sziasztok! Megvagytok, jó hallani rólatok. Ha majd újra lesz net izgatottan várom az újabb élményeket. Addig is jó rázkódást!

GaOp 2009.07.25 - 00:17
Béla!
A Saját gépünkről felenged a dropboxra